Bijtje bij Bijtje

Het gaat weer wat beter met de bij in Nederland, maar we zijn er nog niet! Bijen zijn hard nodig in onze natuur, voor bijvoorbeeld het bestuiven van de voedingsgewassen. Zonder de bij geen groente en fruit meer op ons bord.

Om toch een handje te helpen heb ik een kaart ontworpen en van elke verkochte kaart doneer ik € 1,- aan de Bijenstichting. Zij zetten zich al sinds 2010 in voor bijen en beschermt hen tegen uitsterven.

Dit doen ze door het verbieden van bestrijdingsmiddelen met behulp van juridische procedures, het stimuleren van initiatieven om de voedselvoorziening voor bijen te verbeteren en het geven van voorlichting over wilde bijen.

Deze kaart is geprint op Biotop: FSC®-gecertificeerd papier, dus ook nog eens lekker milieuvriendelijk!

Bestellen? Dat kan, hier!

bijtje bij bijtje, nationale bijentelling, bijen, bij, help de bij, beefriendly, natuurmonumenten, bijenstichting, doneren, steun de bij, insecten, illustratie, ansichtkaart, kaart, kaarten, merel van lamoen, merel van lamoen illustraties #bijen #bijtjebijbijtje #nationalebijentelling #helpdebij #natuurmonumenten #bijenstichting #doneren #merelvanlamoen #merelvanlamoenillustraties #insecten #ansichtkaarten